Choď na obsah Choď na menu
 


Skaza jedla

POZOR!!! Ako ste si mohli všimnúť, všetky linky na tejto stránke už nefungujú. Dokonca aj pri písaní tejto správy mi spadol internet a neodoslalo sa to. Náhoda, alebo pred nami korporácie niečo taja?!* surprise

 

 

Je na čase seriózne si niečo povedať o umelých jedlách. V dnešnej dobe totiž už skoro všetko, čo jeme je umelé. Navyše, v podstate väčšinou ani nevieme, čo jeme. Myslím, že tento obrázok hovorí za všetko:

V našich potravinách sa nachádza veľa farbív, ak chcete zoznam, odporúčam tento.

 

Pre názornú ukážku, čo sú v dnešnej dobe ľudia schopní vytvoriť tu pôvodne bolo video o japonských práškových pokrmoch, no bolo bohužiaľ odstránené.

 

Navyše by sme si mali uvedomiť, že tento spôsob stravy nie je iba ľuďom-škodlivý, ale aj veľmi nehumánny voči zvieratám. Na internete sa o tom dá nájsť množstvo zaujímavých videí, o tom, ako monopoly ničia starý dobrý systém a pomaly ale isto sa rútime do záhuby. Takisto o tom bolo natočených niekoľko filmov. Aby som však atmosféru aspoň trochu uľahčil, dávam vám sem nasledujúce video, ktoré je síce reklamou, no tematiku vystihuje výborne:

Čo vy na to? 

 

 

 

*Náhoda. (pozn. red.)

 

Miniaplikace

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

hearthtaking film...

Richy,8. 5. 2012 21:54